search instagram arrow-down

Viimeisimmät

Kotikokkaajat muistavat hyvin parin vuoden takaisen Mutti-huuman, joka sai alkunsa Henri Alénin Twitter-tililtä ja tyhjensi ruokakauppojen hyllyt italialaisesta Mutti-tomaattikastikkeesta. Kaikki alkoi twiitistä, jossa Alén jakoi yksinkertaisen tomaattisoosin reseptin. Nyt oli korkea aika jatkaa tarinaa.

Mutti2.png

Herkullinen paritus

Muttin yhteistyökumppanihaku päättyi Suomessa onnellisesti, kun parmalainen tomaattijätti löysi Esplanadilta meidät, astetta hieman pienemmän Isobarin. Ehdotimme Muttille virallisen yhteistyösopimuksen solmimista Kokki Alénin kanssa ja kampanjan luomista jo valmiin suhteen ympärille. Olihan Henri jo kertonut avoimesti rakkaudestaan Mutti-tuotteisiin.

Nyt maistuu soosi 2.0

Yhteistyö konkretisoitui syksyllä 2016, kun Mutti käynnisti Isobar Finlandin ja mediatoimisto Vizeumin kanssa Soosi 2.0 -kampanjan, jonka päätähtenä oli itse Alén apunaan monet eturivin suomalaiset ruokabloggaajat. Blogien lisäksi kampanja pyöri Instagramissa ja Twitterissä.

Mainiosti sujuneen syksyn jälkeen yhteistyötä päätettiin syventää, ja kampanjan seuraavassa vaiheessa Henri testasi bloggaajien uusia reseptejä. Tästä hetkestä tulevaisuuteen on jo kaavailtu tuotettavaksi uutta, maistuvaa videosisältöä sekä sosiaalisen median aktivointeja koko vuoden ajaksi.

Mutti1.jpg

Aitouden tunnistaa

Yhteistyön vastaanotto on lämmittänyt niin meitä kuin Muttia. Parhaan ja vaikuttavimman sisällön takaamiseksi oli ehdottoman tärkeää, että löysimme aidosti tuotteesta innostuvan brändilähettilään, joka käyttää tuotteita arjessaan jatkuvasti. Eläköön tomaatti!

Kuulostaako herkulliselta? Tervetuloa piipahtamaan kahville Eteläespalle. Kerromme mielellämme lisää kampanjoista joista olemme ylpeitä! Meilaa, jotta tiedämme laittaa pannun kuumaksi.

Vastaa
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s