search instagram arrow-down

Viimeisimmät

Vuosi 2016 oli haastavaa aikaa matkailualalle. Jatkunut lama ja ikävät tapahtumat maailmalla sai ihmiset lykkäämään matkahaaveiden toteuttamista; kaupunkilomien suosio oli laskussa. Dubaissa matkakohteena nähtiin kuitenkin paljon potentiaalia, mutta monet tunsivat sen vain pilvenpiirtäjistä ja aavikosta. Tjäreborg halusi esitellä uusia ja monipuolisempia tapoja viettää lomaa Dubaissa ja saada kohteen myynnit nousuun. Me vastasimme haasteeseen.

Historia opettaa, Facebook livettää

Isobarin ja Tjäreborgin aiemmin toteuttamat 360°-videot olivat saaneet loistavan vastaanoton Facebook-fanien joukossa, samoin kuin ensimmäiset kokeilut uudella Facebook Live -formaatilla. Päädyimme asiakkaan kanssa johtopäätökseen, että Facebook Liven suorista lähetyksistä tulee ottaa kaikki irti: suunnittelemme ja toteutamme maailman ensimmäisen suorana vain Facebookissa lähetettävän matkailuohjelman.

Ja sit mennään eikä meinata

Amazing Racen ja Far Outin kaltaisten legendaaristen kilpailuohjelmien innoittamina toteutimme yleisölle avoimen haun, jonka voittajat lähetimme videotiimin kanssa viikoksi Dubaihin. Juontajana reaaliaikaisessa matkaohjelmassa toimi Snapchatista tuttu some-vaikuttaja Joonas Pesonen. Yleisö pääsi vaikuttamaan jokaisen jakson kulkuun ja valitsi myös koko kilpailun voittajan.

Voittajana maaliin

Facebook-videot keräsivät kampanjan aikana satojatuhansia katselukertoja ja tuhansia reaktioita tai kommentteja. Kaupalliset tulokset olivat suurenmoiset ja Tjäreborgin Dubain-matkojen myynti lähti kampanjan ansiosta huimaan nousuun.

Innostuitko? Meilaa ja kutsu itsesi kahville Eteläespalle. Kerromme mielellämme lisää kampanjoista joista olemme ylpeitä!

Vastaa
Your email address will not be published. Required fields are marked *

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s